Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Skarlát Boszorkány megerősítette a főgonoszt

|

Hirdetés

Egyre több részlet derül ki az Amerika Kapitány: Polgárháború történetéről. Korábban arról olvashattatok, hogy a képregényhez képest változtattak a sztorin, amelyhez mostani hírünk is kapcsolódik, ugyanis Elizabeth Olsen - aki a Bosszúállók: Ultron korában Skarlát Boszorkányt alakította, ahogy majd a Polgárháborúban is - megerősítette egy interjú során, amelyet már jó ideje pletykálnak, mármint azt, hogy ki lesz a főgonosz. A Polgárháborúban gyakorlatilag minden Bosszúálló szerepelni fog (kivéve Thort és Hulkot), kiegészülve az új Pókemberrel (Tom Holland) és Fekete Párduccal (Chadwick Boseman), ugyanakkor bármennyire is meglepő, nem csak egymással fognak harcolni, lesz egy közös ellenségük is. Ő nem más, mint Baron Zemo, akit a a Becstelen brigantyk és a Hajsza a győzelemért című filmekben már bizonyított Daniel Brühl játszik. Már korábban is szó volt róla, hogy ő törhet borsot az egymással kakaskodó igazságosztók orra alá, de Olsen kisasszony a Premiere.fr-nek adott interjújában maga is elismerte, hogy Brühl egy hihetetlen színész és ő fogja játszani a Polgárháború fő szemétládáját, amely mellesleg szerinte sokkal sötétebb lesz az Ultron koránál.

NEq4P5u35h6Lsy_2_a
Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május hatodikán jelenik meg külföldön a Russo-testvérek rendezésében. Várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.