Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Te melyik oldalra állsz?

|

Hirdetés

Te kinek az oldalán állsz? - Ez az Ultron kora eseményei után játszódó Amerika Kapitány: Polgárháború legfőbb kérdése, hiszen a már jól ismert szuperhősöket is két csoportra osztja a kormányok döntése, miszerint teljes felügyeletet szeretnének felettük, beleértve a kilétük felfedését is. A kormányok döntésének támogatója a Robert Downey Jr. által alakított Vasember lesz, míg a másik oldalt Chris Evans karaktere, Amerika Kapitány képviseli majd.  A hivatalos sztori leleplezésekor bejelentett szereplőgárda alapján az egykori barátoknak és bajtársaknak is dönteniük kell, hogy mit lépnek, beleértve Jeremy Renner hősét, Sólyomszemet is. Renner a következő képet osztotta meg Twitteren a 2016. május hatodikán érkező Polgárháborúval kapcsolatban:  

Bár nem említette meg, hogy Sólyomszem melyik hőst követi majd, de talán jelenthet valamit, hogy Renner a kép azon oldalán áll, ahol Vasember is helyet kapott. Esetleg egy utalás vagy csak belelátunk olyat, ami nincs is ott?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.