Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Új concept artok érkeztek

|

Hirdetés

Most, hogy már 2016-ot írunk, végre kijelenthetjük, hogy idén érkezik az Amerika Kapitány: Polgárháború. A mindössze öt hónap múlva startoló kalandot (mely egyben megnyitja a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisát) hatalmas várakozások és elvárások övezik, ugyanis egy közkedvelt és nem mindennapi történetet láthatunk majd megelevenedni a vásznon. Erről árulkodott a decemberben bemutatott előzetes is, mely rengeteg akciót és érdekességet ígér. Amíg új információkra, vagy egy vadiúj jeleneteket tartalmazó előzetesre várunk, a Marvel nem hagyja lankadni a lelkesedésünket, és három új concept artot tett közzé az interneten, amelyeken a Hangya/Ant-Man (Paul Rudd), Sólyom/Falcon (Anthony Mackie), Sólyomszem/Hawkeye (Jeremy Renner) és Fekete Özvegy/Black Widow (Scarlett Johansson) látható. [gallery ids="75683,75684,75685"] Az Amerika Kapitány: Polgárháború idén május 6-án érkezik a mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, William Hurt, Martin Freeman és Daniel Brühl.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.