Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Új promóképek érkeztek

|

Hirdetés

Alig két hónap, és végre hazánkban (is) bemutatásra kerül Amerika Kapitány 3. kalandja, a Polgárháború, mely az előzetesek alapján (itt és itt) minden eddiginél nagyobb izgalmakat és akciót ígér. Habár a karakterek mennyisége miatt egy Bosszúállók 2,5 is lehetne, a rendező páros-fivér, Anthony és Joe Russo szerint ez nem egy Bosszúállók film lesz, aminek azért valamennyire örülünk, hiszen koncentráljon ez a film arra, amire: Vasember és Amerika Kapitány szembenállására (és azért valljuk be, a Végtelen Háború minden bizonnyal több lesz, mint kielégítő Avengers mozi). Hogy ne lankadjon egy percre se a várakozásunk, a Marvel több forgatási és promó képet osztott meg nemrég a nagyvilággal, melyeken feltűnik többek között a Kapitány, Vasember, Fekete Párduc, de A Tél katonája is. A premier tehát május 5. Ti kinek az oldalán álltok? Amerika Kapitány vagy Vasember? [gallery size="medium" ids="82103,82104,82105,82106,82107,82108,82109"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.