Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szereplő tér vissza

|

Hirdetés

Lesz itt ne mulass jövő májusban, mikor a két pártra (Vasember és Amerika Kapitány oldalára) szakadó hősök egymásnak feszülnek, amihez számos karakter asszisztál majd - többek között Pókember is-, beleértve dögös visszatérőt is. A Deadline szerint az Amerika Kapitány: A tél katonájában bemutatkozó Agent 13-at alakító színésznő, Emily VanCamp a Polgárháborúból is kiveszi majd a részét a karakterével visszatérve, de azt egyelőre nem tudni, hogy melyik oldalon áll majd. Jövő ilyenkorra kiderül. A Bosszúállók: Ultron kora eseményei után játszódó Amerika Kapitány: Polgárháború a harmadik fázis első filmje lesz és a világ kormányai egy közös jogi aktussal szeretné szabályozni az emberfeletti tevékenységeket. A Bosszúállók közötti nézetkülönbségek szakadéka tovább mélyed és az egykori szövetségesek egymás ellen fordulnak. Aki már biztosan szerepel, az Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Evans (Amerika Kapitány), Jeremy Renner (Sólyomszem) , Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Anthony Mackie (Sólyom), Daniel Brühl (Zémó Báró), Sebastian Stan (A tél katonája), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Frank Grillo (Crossbones) és Martin Freeman, de nagy valószínűséggel felbukkan Don Cheadle (Hadigép), Ross tábornok (William Hurt) és Pókember is. Pletykálják még egyébként Daredevil és Hangya csatlakozását is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.