Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Ütős az első trailer! (Frissítve)

|

Hirdetés

A Jimmy Kimmler Live elhozta nekünk az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailerét, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a Bosszúállók: Ultron kora befejeződött, de erről (a sztoriról és a stábról) a korábbi posztunkban részletesen olvashattok, most utólagos engedelmetekkel inkább csak az első, lélegzetelállító trailerre koncentrálnánk: Frissítés: már szinkronosan is nézhető. Ne lepődjetek meg, de Robert Downey Jr.-t az előzetesben nem Fekete Ernő szinkronizálta, a filmben viszont nagy valószínűséggel ő fogja. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=oBcEEyRUe-c Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=jLDsG4ejtKE&feature=youtu.be   Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=43NWzay3W4s Ezenkívül érkezett három poszter is a filmhez: [gallery size="medium" ids="73039,73040,73041"]   Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 12-én jön Magyarországra Anthony és Joe Russo (Amerika Kapitány: A tél katonája) rendezésében. Mi nem találunk szavakat, ez a trailer bizony rendesen odapakolt az érzéseknek. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.