Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Van még egy visszatérő karakter

|

Hirdetés

Ha már egyszer Amerika Kapitány: Polgárháború a film címe, számítunk rá, hogy sok karaktert láthatunk majd megfordulni a vásznon és nem csak olyanokat, akik a történet szerves részét képezik, hanem ugyanúgy kellenek a korábbi filmekben felbukkant ismerős arcok cameói is. Ha nem vagytok kíváncsiak, hogy ezúttal kiről van szó, akkor ne olvassatok tovább, mert SPOILER! A The Wrap értesülései szerint Gwyneth Paltrow is meg fog jelenni az Amerika Kapitány: Polgárháború során, hogy újfent Pepper Potts bőrébe bújjon, aki Tony Stark szerelme és a Vasember 3-ban láthattuk utoljára. A honlap úgy tudja, hogy Pottsnak egy kicsi, mégis kulcsfontosságú szerepe lesz a filmben, de nem derült ki, hogy mi is lesz az pontosan.

305ecc031a326adf734571ef161c0706
Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5-én jelenik meg hazánkban és már alig várjuk, hogy megismerjük, milyen történetet álmodott meg Joe és Anthony Russo.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.