Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Vasember nem az ellenség

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború színészei (Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie) Salt Lake Cityben tartott Comic Conon jártak, és válaszoltak pár kérdésre a filmmel kapcsolatban. Újra elmondták, hogy bármennyire is Bosszúállók 2.5-nek tűnik, ez minden tekintetben a Kapitány saját filmje lesz, illetve Evans hozzátette, hogy Tony Stark nem a gonosz lesz a történetben. Egyszerűen Steve Rogers az, aki megváltozott, már nem tud bízni senkiben. Az előző film eseményei mély nyomot hagytak benne, ezért csak a saját erejében és döntéseiben képes bízni.

Tony tényleg hisz abban, hogy regisztrálni kell ezeket az embereket (szuperhősöket) és felelniük kell valakinek és a Kapitány, aki mindig is egy csapat tagja volt és katona, igazából már képtelen bízni bárkiben is. Amiatt, ami a második részben történt egyre inkább úgy érzi, hogy a legbiztosabb kezek, a sajátjai. Ezek pedig érthető aggodalmak, ennek ellenére nehéz, mert miközben a forgatókönyvet olvasod olyan, mintha egyetértene Tonyval és valamilyen szinten így is van, szeretné ha ez az egész működne, de ehhez a csapatot kell előtérbe helyezni. Nem lehet, hogy csak egy ember mondja meg, hogy ez így jó és ezt fogjuk csinálni. A Kapitánynak azonban megvannak az okai, ő egy jó ember, és talán az ő morális iránytűje a legtisztább. Ez egy nehéz ügy. Ez tette annyira érdekessé a forgatást, és remélhetőleg ez fogja a filmet is nagyszerűvé tenni, senkinek nincs igaza, de senki sem téved. Nincsen igazi főgonosz a filmben. Mindkettőnek van egy eltérő nézőpontja, ami a legtöbb ellentéthez vezet az életben és a politikában.
Mivel ezzel a filmmel véget ér Chris Evans szerződése a Marvellel, egyre többen feszegetik a témát az új kapitány személyével kapcsolatban. A képregényekben nem csak a Tél Katonája (Bucky Barnes), de a Sólyom (Sam Wilson) is magáénak tudhatja valamikor a sztori folyamán a títulust. Anthony Mackie ezt nyilatkozta a témával a kapcsolatban:
Nem hiszem, hogy szükségünk lenne egy új kapitányra. Nem gondolom, hogy Amerika Kapitánynak meg kéne változnia. Szerintem Bucky remek lenne kapitánynak, de akkor meg nem lenne Bucky. Sőt, én is jó lennék benne, de akkor meg a Sólymot kéne nélkülözni.
Ehhez Sebastian Stan annyit fűzött hozzá, hogy elképzelhető, ha elegen követelik, hogy kaptánnyá váljon, akkor megtörténhet. Annak ellenére, hogy már kifejtette korábban, nem szívesen tenné. Talán elképzelhető, hogy más fogja alakítani a negyedik fázisban, de biztosat csak Kevin Feige tud, ők színészek, csinálják, amit mondanak nekik:
Erre csak azt tudom mondani: imádják elhúzni a mézes madzagot. Sokszor olyanok, hogy: "Ja, igen, és ez lesz az a pillanat, amikor te fogod felvenni a pajzsot" én meg erre csak bólogatok, és "Hát.. igen, ezt már hallottam korábban is". Szóval, nem tudom.
Nem biztos, hogy el tudnék képzelni/fogadni egy másik kapitányt, egyszerűen Steve Rogers annyira jó benne, de azt sem várhatjuk el, hogy örökre ebben a szerepben ragadjon (ez igaz Chris Evansra is). Ti mit gondoltok, kell nekünk egy másik Amerika Kapitány?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.