Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Vízió jófiú marad vagy sötétebb utakra tér?

|

Hirdetés

Elképesztően sok szuperhős teszi majd tiszteletét a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban, a legizgalmasabb kérdés pedig továbbra is az, hogy kik fognak Steve Rogers vibránium pajzsa, és kik fognak Tony Stark fém páncélja mögött gyülekezni. A csapatok eloszlásáról néhány koncepciós rajz már elég egyértelműen árulkodik, de nem lepődnénk meg, ha a film végéhez közeledve nem egészen így nézne ki a felállás. A Polgárháború egyik legérdekesebb karaktere kétség kívül Vízió lehet, akit a Bosszúállók: Ultron korában Paul Bettany keltett életre. Abban a filmben csupán a végjátékban kapott szerepet, ezért nagyon reméljük, hogy a következő Amerika Kapitány film elég teret nyújt majd arra, hogy tovább bontakozhasson a karakter. Bettany a közelmúltban részt vett az AsiaPoP Comic Con-on, ahol természetesen tartotta a száját a jövőre érkező film történetével kapcsolatban, ellenben a forgatás hangulatáról és a Robert Downey Jr.-al, illetve Chris Evans-el való közös munkáról szívesen beszélt.

Nagyon sokat dolgoztunk, de rengeteget mókáztunk is! Sokkal több improvizált poént lőttünk el Downey Jr.-al és Chris Evans-el is. Elég laza volt a légkör a forgatáson, nagyszerű volt ott lenni! Biztos, hogy ilyesmit kamuznék, akkor is ha nem így lett volna, de szerencsére nem kell hazudnom. Mindannyian kijöttünk egymással. Igazán remek srácokról és lányokról beszélünk, akik örültek, hogy ott lehettek. Borzasztóan jól megvannak fizetve, szóval örülniük is kell annak, hogy ott lehetnek. Maga a munka pedig nagyon kreatív és szórakoztató volt. Szerencsés vagyok, hogy a kamera elé születhettem, nem valószínű, hogy ez még egyszer megtörténne.
[caption id="attachment_67960" align="aligncenter" width="751"]
Paul Bettany
Paul Bettany[/caption]   Korábban már azt is megtudhattuk Bettany-től, hogy nagyjából két órát vesz igénybe, hogy felkerüljön rá Vízió sminkje, de a külsőtől eltekintve, mi a helyzet a szellemi felkészüléssel? A színész erre is válaszolt:
Kaptam egy csomó képregényt. Ezen kívül pedig elkezdtem gondolkozni azon, hogy mi lenne igazán tanulságos számomra. Azt vettem alapul, hogy ez a karakter csupán most született meg, ilyesmi nem túl valószínű, hogy újra megtörténjen velem. Hatalmas erővel jött a világra, de ugyanakkor naivan is. Próbálja megismerni az őt körül vevő környezetet és megtalálni benne a helyét. Vajon a jó vagy pedig a sötét utat fogja választani? Nagyon érdekes és szórakoztató volt ezzel a gondolattal játszadozni, mert egy veszélyes karakterrel állunk szemben, aki ki tudja melyik irányba indul el. Az Amerika Kapitány 3. részében is ezeket a lehetőségeket boncolgatom tovább.
Paul Bettany végezetül elmondta, hogy színészként mennyire sokat jelent neki az a biztos pont, amit jelenleg a Marvel biztosít számára. Pontosan tudja, hogy hány filmre kötelezte el magát és nem kell aggódnia a munka keresés miatt. Azt viszont már nem volt hajlandó elárulni, hogy mégis mennyi ez a szám, de nagyon reméljük, hogy még sokszor találkozhatunk a Bettany féle Vízióval a filmvásznakon. Abban biztosak lehetünk, hogy 2016 május 6.-án újra látjuk majd, az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjekor.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.