Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - William Hurt már nem ugyanaz a Ross tábornok lesz

|

Hirdetés

Akkor sejthettük, hogy a következő Amerika Kapitány film igencsak grandiózus lesz, amikor mellécsapták a Polgárháború alcímet, majd sorra érkeztek a stábtagok nevei. Már Robert Downey Jr. neve hallatán is elállt a szavunk, de nem csupán ő, hanem az Ultron kora végén formálódott új Bosszúálló csapat is jelen lesz teljes létszámmal, amelyet Paul Rudd Hangyája egészít majd ki, ráadásul még Martin Freeman-t is megszerezte magának a Marvel. A sor azonban itt korántsem ér véget, hiszen megismerkedhetünk majd egy vadiúj Pókemberrel, és egy már-már elfeledett ismerős is vissza fog térni. William Hurt újra Ross tábornok szerepébe bújik, amit nem tett már A hihetetlen Hulk stáblistás jelenete óta, így mire a mozikba kerül az Amerika Kapitány: Polgárháború már nyolc éve lesz, hogy utoljára láttuk a jó öreg hadvezért. Most a stúdió végre úgy döntött, hogy ideje visszahozni Ross tábornokot, ám egy Hurt-el készült interjú során kiderült, hogy nem teljesen ugyan arra az emberre kell számítanunk, akit anno megismertünk.

Imádtam eljátszani Ross-t, mert majdnem akkora volt az egója, mint maga a szörny amit üldözött. És hasonlóképpen elvetemült is volt. [A Polgárháború Ross-a] különböző lesz, mert a stílus is különbözik. Ez egy sokkal modernebb stílus. A készítők fogták Ross-t a korábbi filmből és most felújították. Ez egy új fajta Ross lesz, egy más fajta Ross, és ez nagyon is tetszik. Még nem volt rá túl sok időm, hogy teljesen meg is értsem, de megteszek minden tőlem telhetőt. Egyelőre még nem rúgtak ki.
Hurt nem hátrált vissza attól, hogy elismerje, a Marvel Univerzum komplexitása néha bonyolult tud lenni, de ennek ellenére úgy tűnik, hogy szívesen tér vissza ebbe a világba, aminek mi is nagyon örülünk. Annál is inkább, hogy Ross tábornok feltűnése talán még közelebb vihet bennünket egy újabb Hulk filmhez, habár a stúdió 2020-ig már így is be van táblázva filmekkel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.