Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Zémó báró az új képeken

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjétől már csak pár hét választ el minket, tehát a marketingesen erejükön felül teljesítenek, rajtuk biztos nem fog múlni, ha esetleg kevesebben ülnének be a filmre. Akit eddig nem sikerült meggyőzni, a drámai és a pókemberes előzetessel, vagy a Hangyás és az új Bosszúállós harcjelenettel, esetleg a töménytelen mennyiségű képpel és TV Spottal, azt már nem is fogják, hacsak társadalmi nyomásra be nem ül rá. Eddig csak a két szembenálló oldalt mutogatták, és a valódi gonoszokat kihagyták (bár Crossbones-ról rengeteg képet láttunk már), hogy valami maradjon a filmre is azért, de ennek is vége, hisz itt van Zémó báró, vagyis Daniel Brühl:

captain-america-civil-war-helmut-zemo-daniel-bruhl-600x373
A biztonság kedvéért még néhány kép, köztük egy forgatási jelenettel, amiben a Fekete Párduc és a Tél Katonája bonyolódnak egy kisebb cicaharcba, plusz Chadwick Boseman hétköznapi öltözetben sejtelmesen hátrafordul: [gallery ids="86337,86335,86336,86338,86339"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.