Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Zémó Báró és a maszk

|

Hirdetés

Annyit írtunk már a jófiúkról, vagyis a két ellentétes oldalon álló szuperhősökről, hogy az igazi gonoszokról szinte el is feledkeztünk. Pedig azért lesz egy a hamvaiból feltámadó Crossbones, aztán ott van Martin Freeman, aki még nem tudjuk, hogy pontosan mi lesz, de Daniel Brühl esetében egyértelmű, hogy Zémó Báró nem csókokat fog dobálni. Daniel Brühl legközelebb Bradley Cooper mellett fog szerepelni a Burnt-ben, ennek a sajtókörútján faggaták egy kicsit Polgárháborús szerepéről. Eddig sem volt túl szűk szavú a karakterével kapcsolatban, de most végre lesz egy kicsi sejtésünk mennyire is lesz gonosz Zemo, de a legnagyobb meglepetést el ne felejtsem: nem fogja viselni az ikonikus lila maszkot. (Mondjuk, ha figyelembe vesszük, mennyire röhejesen festett Thor és Loki azokkal a sisakokkal, azért érthető). Ezt teljesen egyértelmű kijelentés volt amúgy a részéről, nem valami kis utalás. Ez azért is érdekes, mert a képregényekben Baron Zemo még a nácis időszakában létrehozott egy anyagot (Adhesive X), ami egy Kapitány ellen folytatott harc során ráömlött és a mai napig nem tudja eltávolítani. Brühl viszont elmondta, hogy mire számítsunk:

Meg fogtok lepődni, más lesz, mint amire gondolnátok. Enyhén a karakterhez köthető. De ezt szeretem a Marveles srácokban, néhány karakter és a dolgok, amivel foglalkozniuk kell, mindig egy jelenleg fontos eseményre utalnak. Szóval, az én karakterem egy másik területről jön, mint amire számítanátok.
Na, majd 2016. május 6-án úgy is kiderül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.