Hirdetés

Amerika kapitány - Vörös Koponya és a Kozmikus Kocka

|

Az SFX Magazinban megjelent egy kép az Amerika kapitány című filmből, és a hírhedt Johann Schmidt, azaz Vörös koponya látható rajta, amint a gigantikus erejű Kozmikus Kockát tartja.

Hirdetés

A Kozmikus Kocka feltűnik majd a Thor filmben is, de itt sokkal nagyobb szerepe lesz. A Marvel leginkább Amerika kapitány korai éveire koncentrál majd, mikor is Steve Rogers részt vesz azon a programon, ahol Amerika kapitánnyá lesz. A Vörös Koponyát Hugo Weaving (Mátrix trilógia, Gyűrűk Ura trilógia, stb.) alakítja, míg a kapitány természetesen a már sokszor beharangozott Chris Evans. A film július 22-én debütál külhonban, itthon pedig augusztus negyedikén esedékes a bemutatkozása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.