Hirdetés

Készül az Amerikába jöttem 2, Eddie Murphy írja a forgatókönyvet

|

Ugyan a bejelentés után akadtak problémák Murphy Twitter-oldalával, később mégis megerősítették a hírt.

Hirdetés

Amikor Eddie Murphy még (mondhatni) jó filmeket gyártott, azokban az időkben készült el főszereplésével az Amerikába jöttem is, melyen jó páran felnőttünk. Akik azóta is töretlen rajongói a színésznek, biztosan megdöbbentek tegnap, mikor bejelentette Twitter-oldalán, hogy épp annak sequel-jére készül. 

Hirdetés

A hír bejelentése után nem sokkal a poszt törölve lett és az oldal is átmenetileg megbénult, ezért sokan arra gyanakodtak, hogy valaki meghackelte azt. Mint később kiderült, a hírt nem maga a színész osztotta meg, hanem egy médiacsapat, és eme információ közlésére még nem kaptak engedélyt, ezért kellett sebtiben törölni. 

Az 1988-as komédiában szintén szereplő Vanessa Bell Calloway is beszélt az incidensről, és egyben jelezte is visszatérési szándékát.

Azon gondolkozom, hogy Eddie-t meghackelték-e. Mert Eddie egy nagyon kedves, de nagyon privát személy, és ezért gondolom, hogy hakcer támadás érhette, és azért törölhették gyorsan a hírt, mert nem igaz. Legalábbis ezt hiszem. Nem tudom pontosan, mert még nem beszéltem Eddie-vel. De nagyon örülnék, ha igaz lenne a hír, mert tökéletes folytatása lehetne.

Újabb források szerint a bejelentés mégis igaz volt, és egy csapat már dolgozik a folytatáson. Sőt, mi több, maga Eddie Murphy lesz az egyik író, aki már el is kezdte papírra vetni a második részt.

Az eredeti történetben Eddie Murphy karaktere, Akeem, egy kitalált afrikai ország, Zumunda hercege, akit az apja össze akar házasítani Imani hercegnővel. Akeem azonban nem erre a sorsra vágyik és elszökik segédjével Amerikába, azon belül is egy elég barátságtalan new york-i környékre. Itt aztán meg kell próbálnia érvényesülni, meg kell szoknia a helyiek szokásait, a luxus mellőzését. Meg persze mondanunk sem kell, hogy a szerelem is rátalál majd New Yorkban.

Ki nézne szívesen egy Amerikába jöttem folytatást 30 év elteltével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.