Hirdetés

Rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2

|

Eddie Murphy visszatér az 1988-as vígjáték folytatásában, hogy ismét megnevettessen minket.

Hirdetés

Az eredeti sztoriban Murphy karaktere, Akeem egy kitalált afrikai ország hercege, akit az apja össze akar házasítani egy hercegnővel. Akeem azonban nem erre a sorsra vágyik és elszökik segédjével Amerikába, azon belül is egy elég barátságtalan New York-i környékre. Itt meg kell próbálnia érvényesülni, meg kell szoknia a helyiek szokásait, a luxus mellőzését. Meg persze a szerelem is rátalál. Még 2017-ben derült ki, hogy  megvalósul a folytatás, sőt, maga Eddie Murphy az egyik író, a másik pedig a Feketék fehéren sorozaton dolgozó Kenya Barris. 

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy az Eleven testek készítője, Jonathan Levine rendezi a folytatást, de időközben dobbantott a projekt éléről. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Craig Brewer került helyette a folytatás élére, aki rendezőként olyan filmeket jegyez, mint a 2005-ös Nyomulj és nyerj (Hustle & Flow), a 2006-os A lánc (Black Snake Moan) és a 2011-es Footloose. 

Ez már a második közös filmje lesz Brewernek és Murphynek, tavaly ugyanis együtt forgatták az életrajzi komédiát, a Dolemite is My Napoleont, amely valamikor idén debütál a Netflixen. A színész pár évnyi takarékláng után most ismét rákapcsolt, hiszen elméletileg olyan tervezetekben láthatjuk majd, mint a Beverly Hills-i zsaru 4, az Ikrek 2 és egy Richard Pryor film. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.