Hirdetés

Amerikai istenek – Megtalálták az egyik főszereplőt!

|

Hirdetés

Neil Gaiman rajongói izgatottan várják, hogy végre elkészüljön az író Amerikai istenek című könyvéből a sorozat David Slade rendezői és Bryan Fuller forgatókönyvírói (Hannibal) munkája nyomán. A színészekről azonban nem lehetett még semmit tudni – egészen mostanáig! A legújabb hírek szerint megtalálták Szerda alakítóját, méghozzá Ian McShane (Amerikai Horror Story, Deadwood) személyében. Szerda az a különös, misztikus karakter, aki a főszereplő Árnyáknak munkát ajánl, és aki valamilyen okból többet tud a férfi életéről, mint ő maga. Ian McShane-t legközelebb egyébként a Trónok harca legújabb évadjában láthatjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.