Hirdetés

Amerikai istenek - Sorozat készül Neil Gaiman regényéből

|

Hirdetés

Az amerikai Starz tévécsatorna fogja vetíteni a Neil Gaiman világhírű regényéből, az Amerikai istenekből készülő sorozat-adaptációt - írja a Variety. A sorozat elkészítésével Bryan Fuller-t - a betegesen gyönyörű, izgalmas és gusztustalan Hannibal atyját - , valamint Michael Green-t bízták meg. Utóbbi úriember többek között a Hősök és a Smallville stábjában is dolgozott korábban. Neil Gaiman úgy nyilatkozott, hogy nagy reményekkel, boldogan és izgatottan várja az Amerikai istenek adaptációját, valamint biztos benne, hogy a műve - vagy ahogy ő fogalmazott, a "kicsikéje" - jó kezekben van. Gaimen hozzátette: most az a része jön a munkának, amit a rajongók már vagy tizenkét éve csinálnak - meg kell találniuk a színészeket  a főszereplők, Árnyék, Szerda és Laura szerepére.

gaimanamerikaiistenek
A Starz  a megfelelő főszereplők megtalálásához a rajongók javaslatit is várják. A közösségi oldalakon a #CastingShadow hashtag használatával mondhatja el bárki, hogy kit látna szívesen Árnyék szerepében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.