Hirdetés

Amerikai Pite 4 - Ilyenek voltak, ilyenek lettek

|

Iszonyatos módon rohan előre az idő, ez pedig tökéletesen megfigyelhető az Amerikai Pite 4 legfrissebb poszterén, ugyanis a legelső rész koncepcióját egy az egyben átemelték.

Hirdetés

13 év telt el a két film forgatása között, ez az időszak pedig minden arcon meghagyta a maga kézjegyét, tessék csak végigtekinteni a fenti gyülekezéseken. Az Amerikai Pite 4 2012. április ötödikén éri el hazánk határait, a Kalandférgek két rendezője, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg felelt a minőségéért. A főbb szerepekben visszatér minden régi ismerős, tehát Jason Biggs, Alyson Hannigan, Sean William Scott, Mena Suvari, Tara Reid, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Jennifer Coolidge, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Natasha Lyonne és Eugene Levy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.