Hirdetés

Amerikai Pite 5 - Már sütögetik az ötödik pitét

|

Az Amerikai Pite: A találkozó rendkívül nagy sikert aratott a nézők körében, hiszen jó volt újra látni azokat az arcokat ismét együtt bandázni, akik szinte velünk együtt lettek felnőttek.

Hirdetés

Az állítólagosan 50 millió dollárból forgatott vígjáték világszinten majd 240-et hozott, ami rendkívül szép számnak számít egy sokadik folytatástól, a Universal Pictures elgéedett lehet. Sőt, olyannyira elégedett, hogy már be is tervezte a srácok ötödszörre való találkozását, már készítik elő a terepet az Amerikai Pite 5-nek. A The Hollywood Reporter információi szerint a Universal már fel is bérelte az Amerikai Pite: A találkozó (American Reunion) rendező-író párosát, a Hayden Schlossberg - Jon Hurwitz (Kalandférgek, Kalandférgek 2 - Öbölből vödörbe) duót, hogy álljanak teljes vállszélességgel a projekt mögé. További részletek még nem derültek ki az ötödik pitével kapcsolatban és arról sem csiripelnek a madarak, hogy az eredeti szereplőgárda visszatér-e. Készen álltok a egy újabb pite szeletre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.