Hirdetés

Amerikai Pite folytatás - Alakul a régi csapat!

|

Még tavaly számoltunk be róla, hogy a gyengus dvd megjelenések után ott folytatják a készítők, ahol elkezdték, tehát a harmadik részben lezajlott esküvő után.

Hirdetés

Az, hogy elkészítik és ezúttal moziba szánják biztosra vehető volt, de nem érik be az urak ennyivel és minden korábbi szereplőt megpróbálnak megnyerni maguknak. A tárgyalások remekül haladnak, Eugene Levy (Jim apja), Sean William Scott (Stifler), Jason Biggs (Jim), Mena Suveri (Heather), Chris Klein (Oz), Tara Reid (Vicky), Jennifer Coolidge (Stifler anyja) és Thomas Ian Nicholas (Kev) már biztosan a csapatban van, de megpróbálnak megegyezni Alyson Hannigan (Michelle), Shannon Elizabeth (Nadia), Eddie Kaye Thomas (Finch) és Natasha Lyonne (Jessica) színészekkel/színésznőkkel is. A forgatókönyvet és a rendezést is Jon Hurwitz, valamint Hayden Schlossberg vállalta magára, akiktől korábban a Kalandférgek 1-2-őt  és az Amerikai Pite 4-et kaptuk. Megjelenés valamikor 2012-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.