Hirdetés

Amerikai Pite folytatás - Nadia aláírt!

|

A kezdetek kezdetén Jim legfőbb célja az volt, hogy a környék lehető legdögösebb csajával, Nadia-val tölthessen egy unalommentes éjszakát - ez nem jött össze akkor, de talán most!

Hirdetés

Az alaptrilóga folytatására ugyanis az eredeti szereplők után Shannon Elizabeth is csatlakozott, így nyilván Jim és a széria kedvelői is örömmel hördülnek fel a monitorok előtt: Nadia visszatér! A dögös színésznő kevés filmben szerepelt az 1999-es Amerikai Pite óta, de abban egyet érthetünk mindannyian, hogy ebben ismerte meg a világ. Feltűnt még a Vad Kanok, a Jay és Néma Bob visszavág vígjátékban, szerepelt a 13 kísértet-ben és lényegében ennyi. Vele együtt teljes lett a stáb, szinte az eredeti színészek 90%-a megtaláhlató lesz a valódi folytatásnak számító, moziba szánt negyedik részben is. Az egyelőre American Reunion munkacím alatt futó mű premierét 2012. április 6-ra tűzték ki Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg rendezésében, írásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.