Hirdetés

Amikor a fények kialszanak - Lights Out előzetes!

|

Hirdetés

A sötétben való félelem visszatérő eleme a horrorfilmeknek. Szinte elcsépelt - mondhatjuk, de mégis elementáris elemének tekinthetjük, ritkán találkozunk azonban a műfajnak olyan darabjával, amely kizárólagosan erre a sötétségre épül és arra, hogy minden gonosz erő forrása a fénynek a hiánya. A Lights Out azonban ilyen lesz és mint ilyen, egész paráztatónak tűnik innen, tisztes távolságból. A kérdés csupán az, hogy túl azon, hogy telerakják a filmet jump scare-ekkel, tud-e közvetíteni egy olyan történetet és cselekményt, amely félelmetességében felér a premisszájához. A Lights Out producere a modern kísértetház-horrorok egyik zászlóvivője, James Wan, a rendező pedig David F. Sandberg, akinek ez lesz a nagyjátékfilmes debütálása. https://www.youtube.com/watch?v=6LiKKFZyhRU A film egyébként Sandberg egy 2013-as, azonos című rövidfilmjén alapszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.