Hirdetés

Amy Adams szerint már készül Az acélember 2 forgatókönyve

|

A Lois Lane-t alakító Amy Adams szerint már készül Az acélember folytatása.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt hallottunk először arról, hogy a Warner Bros. komolyan számításba vette Az acélember folytatását. Eredetileg a Batman Superman ellen szolgált volna ezzel a céllal, de végül sokkal több lett abból a filmből, minthogy egyszerű Superman filmnek nevezhessük. A legfrissebb fejlemények szerint a második részről továbbra sem feledkezett meg a stúdió, Amy Adams szerint pedig már a forgatókönyvön is dolgoznak.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzum Lois Lane-jét alakító Adams az Érkezés című filmjét népszerűsítette, amikor Az acélember 2 felől érdeklődtek tőle. A színésznő készségesen válaszolt a kérdésre, és elmondta, hogy legjobb tudomása szerint valóban készülőben van a folytatás:

"Én is akkor olvastam először Az acélember 2-ről, mint mindenki más. Sokszor van úgy, hogy később tudok meg dolgokat, ami teljesen normális és nem jelent semmit. De igaz, valóban készül a forgatókönyv és dolgoznak a filmen."

Először a The Wrap számolt be arról, hogy a Warner Bros. már készíti Az acélember 2-őt, de a hírt azóta sem erősítette meg a stúdió. Amy Adams nyilatkozatát tekinthetjük hivatalos megerősítésnek, hiszen a színésznő közvetlenül kapcsolatban áll a projekttel. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a legújabb önálló Superman film a mozikba, de a Warner-nek 2018, illetve 2019 őszére is van kitűzve egy-egy DC képregény adaptációja, így könnyen lehet, hogy Az acélember 2 lesz az egyik dátum tulajdonosa. Ami a karaktert és annak megformálóját, Henry Cavillt illeti, legközelebb 2017. november 17-én találkozhatunk velük, az Igazság Ligájában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.