Hirdetés

An Enemy fotó - Jake Gyllenhaal duplán

|

Jake Gyllenhaal egy újabb főszerepre írt alá, ezúttal kétszer, ugyanis a történetben két karaktert is el kell játszania. Vajon dupla gázsit kap érte?

Hirdetés

Denis Villeneuve (A sivatag románca, Felperzselt föld) dirigálhatja Jake Gyllenhaal következő szereplését. Az An Enemy című thrillerben Gyllenhaal egy történelemtanárt alakít, akinek szinte unalomba fullad az élete, annyira átlagos fickó. Fenekestől felfordul azonban az élete, mikor egy vígjátékot nézve rájön, hogy a főszereplő színész pont úgy néz ki, mint ő maga. Újra leesik az álla, mikor észreveszi, hogy a színész felesége (Sarah Gordon) megszólalásig hasonlít saját nejére (Melanie Laurent). Rögtön válaszok után kezd keresni. A forgatókönyvet Javier Gullón, A hegyek királya írója körmölte, a film elvileg még idén jönne, de könnyen átcsúszhat jövőre is. Gyllenhaal mellett feltűnik még Isabella Rossellini is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.