Hirdetés

Ananász Expressz 2 - Állapotjelentés

|

2008 egyik legjobb vígjátékának tekinthető a Seth Rogen főszereplésével készült Ananász Expressz, amelyben James Franco-val esztelenkednek enyhén kábult állapotban.

Hirdetés

Rögtön a premier után David Gordon Green rendező kijelentette, hogy elkészülhet a folytatás, és a filmszerep mellett Seth Rogen az újabb forgatókönyvet is készre kalapálhatja, ám azóta nem történt lényegesebb változás. Seth Rogen most egy interjúban azt nyilatkozta, hogy továbbra is jó esély van arra, hogy elkészül a második rész, de konkrét tények és dátumok továbbra sem állnak rendelkezésünkre amellett, hogy James Franco és Seth Rogen is visszatér főszereplőként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.