Hirdetés

Anchorman 2 - Trailer #2

|

A 2004-es Anchorman idén folytatást kap melynek címe Anchorman 2: The Legend Continues. Korábban már kaptunk egy kis ízelítőt és most itt egy újabb trailer.

Hirdetés

Magyarországon A híres Ron Burgundy legendája címen futott a film, szóval vélhetőleg a folytatás "A híres Ron Burgundy legendája folytatódik" nevet kapja majd, de hivatalos magyar cím még nincs. Baxter újra itt van, Brick olyan elveszett mint mindig, Ron pedig csajozni próbál. A csapatra nehéz idők jönnek, hiszen a csatornájuk immár a nap 24 órájában közvetít és új fiatal vetéjtársaik akadnak a "tápláléklánc" csúcsáért folytatott harcban. A filmet Adam McKay rendezi és idén december 20-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve CarellDavid KoechnerKristen Wiig, James Marsden, Dylan Baker, Meagan GoodGreg Kinnear és Harrison Ford. Az előzetesért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.