Hirdetés

Andrew Garfield nyilatkozott az új Pókember kapcsán

|

Hirdetés

Mióta év elején robbant a hír, hogy Pókember is a Marvel Filmes Univerzum tagja, majd kijelentették, hogy ismét egy újabb - és minden eddiginél fiatalabb - Falmászót köszönthetünk Tom Holland személyében, nagy a csönd a (most már) korábbi Hálószövőt alakító Andrew Garfield körül. Akármit is gondoljon a közönség Marc Webb két interpretációjáról, abban a legtöbben egyet értenek, hogy a gyerekkora óta a szerepről álmodozó Garfield remekül teljesített a szerepben. Azonban már a megállapodás környékén mély hallgatásba burkolózott a színész, aki most megtörte a csendet és elárulta, hogy örül neki, hogy nem nehezedik rá nyomás gyerekkori hőse miatt és rendkívül izgatott, hogy ismét rajongóként láthassa hősét.

Rendkívül örülök, különösen Tom Hollandnak, aki igazán nagyszerű színész. A lehetetlen című filmben hihetetlenül energikus és érzékeny alakítást nyújtott elképesztően fiatalon. Mindemellett táncos is, szóval a teste is remek formában van. Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét rajongó lehetek ahelyett, hogy a szerep súlyát hordoznám.
Szemmel láthatóan a színészben - akit legközelebb Martin Scorsese Silence című mozijában láthatunk Adam Driver és Liam Neeson oldalán - a legkisebb keserűség sincs, annak ellenére, hogy a széria befejezetlen maradt (az előzetes terveket elnézve ez most már nem is olyan nagy baj), pedig annak idején megnéztünk volna vele és Robert Downey Jr. Vasemberével egy szópárbajt. Mindenesetre az új Hálószövő jövőre debütál az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, majd egy évvel később (továbbra is a Sony égisze alatt) megkapja az újabb különálló filmjét. Ti örültök, hogy végül Holland váltotta Garfieldot, esetleg megnéztétek volna, ahogy őt integrálják a Marvel univerzumba, vagy szerintetek tökmindegy, mert úgyis kínos már ez a reboot és Tobey Maguire marad az egyetlen és az igazi?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.