Hirdetés

Andy Serkis a Bosszúállók: Ultron korán végzett munkájáról beszélt

|

Afelől még mindig nincs hivatalos megerősítős, hogy kit is alakít Serkis a következő Bosszúállókban, de ha erről nem is, a mo-cappal végzett munkájáról azért ejtett néhány szót a színész.

Hirdetés

“Fektettünk némi munkát Ultronba,"-mesélte a Serkis. "A karakter fejlesztésén dolgoztunk, már azelőtt mielőtt James Spader a képbe jött volna. A mozgáson sokat agyaltunk: vajon úgy mozogjon mint egy ember? vagy inkább úgy mint egy robot? Szóval rengeteg emberrel dolgoztunk, különböző táncművészekkel és egy Neil nevű fickóval aki majdnem 2,5 méter magas...” A színész ezután arról beszélt, hogy miként segítették elő Mark Ruffalot, hogy mégjobb Hulkká válljon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.