Hirdetés

Az Andy Serkis-féle Dzsungel könyve új címet kap

|

A motion capture koronázatlan királya, Andy Serkis lassan elkezdi forgatni a saját Dzsungel könyve feldolgozását, mely most új címet kapott.

Hirdetés

Már jó ideje nem nagyon lehet hallani az Andy Serkis-féle Dzsungel könyve adaptációról, mely szerencsétlen módon időben igen közel lett időzítve Favreau verziójához. A 2015-ben megjelent Dzsungel könyvének sikerült besöpörnie egy Oscart, így a sikerre való tekintettel már előkészítés alatt van a folytatása. Emiatt Serkis projektjét egy ideig félre kellett állítani, de most végre adott magáról valami életjelet.

Hirdetés

Amíg Jon Favreau az új Oroszlánkirály adaptációval foglalatoskodik, addig Andy Serkis és az ő mo-cap feldolgozása végre zöld utat kap, de ennek van egy komoly ára. A Warner Bros. bejelentette, hogy átnevezik a készülő művet Mauglira a címazonosság elkerülése végett. Ezen kívül megjelent a hivatalos szinopszisa is, mely tulajdonképpen semmiben sem tér el az eredeti történettől, csak annyiban, hogy 'sötétebb tónust kap' - legalábbis a direktor szerint. 

Ahogyan az várható volt, a sztori félig élőszereplős, félig motion capture feldolgozást kap Serkis keze alatt, kinek ez mára már védjegyévé vált. Főbb szerepekben: Rohan Chand (Maugli), Christian Bale (Bagheera), Cate Blanchett (Kaa),  Benedict Cumberbatch (Shere Khan), Naomie Harris (Nisha, a farkas, aki Mauglit felneveli) Andy Serkis (Baloo), Eddie Marsan (Nisha párja, Vihaan), és Tom Hollander (Tabaqui, a hiéna). 

A premier 2018 októberében várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.