Hirdetés

Trilógiává bővül a Támadás a Fehér Ház ellen

|

A Támadás a Fehér Ház ellen kap egy harmadik részt is, de nem kell aggódni! Gerard Butler ott lesz, hogy mindenkit megmentsen.

Hirdetés

Talán senki nem számított arra, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen nemcsak egy, de két folytatást fog megélni, igen, kettőt. A Deadline friss információi szerint érkezik egy harmadik rész is, természetesen Gerard Butler főszereplésével, aminek a címe Angel Has Fallen lesz.

Hirdetés

Ezúttal viszont nem az elnök lesz a célpont, hanem maga Mike Banning ügynök, mert eddig állandóan a rosszfiúk útjába került, és ezt most már nem tűrhetik tovább. (Illetve a készítők is belátták, hogy olyan rossz elnök a világon nem létezhet, akit három különböző terrorista szeretne megölni, ráadásul egy ciklus alatt.) Az "Angel" továbbá az Air Force One kódneve a titkosszolgálatnál, szóval elég valószínű, hogy Asher elnököt azért mégis csak újra utoléri a baj valamilyen formában.

A folytatás pénzügyileg indokolt, hisz az első rész 161 millióval, míg a második már majdnem 200 millióval zárt nemzetközileg (60-70 milliós készítési költségekkel), tehát muszáj Butler akciózásából kihozni a legtöbbet, aztán ha a harmadik is siker lesz, még mindig jöhet egy új elnök-szuperügynök páros a rebootban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.