Hirdetés

Angela Lansbury is szerepelhet a Trónok harca 7. évadában (Frissítve)

|

A legendás színésznő is a Trónok harca következő szezonjának a stábját erősítheti.

Hirdetés

Pár napja már megerősítést nyert, hogy egy brit legenda, az Oscar-díjas Jim Broadbent is szerepelni fog a Trónok harca következő évadában, most pedig újabb nagy névvel bővült George R.R. Martin fantasy adaptációja.

Hirdetés

Ugyan még nincs teljesen megerősítve - legalábbis a Heroic Hollywood is egyelőre pletyka szinten kezeli - de belsős infók szerint a hamarosan 91 éves (!!!) Angela Lansbury is szerepelni fog a Trónok harca jövőre érkező 7. évadában. Hogy kit fog alakítani, az még egyelőre nem tisztázott, de a karaktere két epizódban fog felbukkanni. A Trónok harca 7. évada rövidebb lesz az előzőekhez képest és később is érkezik majd 2017-ben, de a jó dolgokra megéri várni.

Update: ugyan korábban Ian McShane szereplése is egy pletykának indult és később valósággá vált, a híresztelésekkel ellentétben Lansbury mégsem lesz benne a Trónok harca 7. évadában, még egy nyúlfarknyi szerepben sem. Ezt a színésznő ügynöke erősítette meg. Pedig nem lett volna ördögtől való az ötlet, hiszen  a 6. szezonban a "nagy öreg" Max von Sydow is felbukkant egy apró, de lényeges szerepben pár rész erejéig és szívesen megnéztük volna, ahogy mondjuk egy jelenetben oltja egymást  Ms. Lansbury az Olenna Tyrell-t alakító, szintén kortársának számító Diana Riggel. Álom, álom, édes álom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.