Hirdetés

Angelina Jolie új filmjében gonoszt alakít

|

Miután a Disney Maleficent című Csipkerózsika-adaptációjából Tim Burton kiszállt, a húzónév Angelina Jolie lett, aki a címszereplőt, a Disney-világ egyik legádázabb gonosztevőjét, Demonát alakítja.

Hirdetés

A Vér és méz földjén című filmjével rendezőként is bemutatkozó színésznő terveiről a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon beszélt. "Már két éve nem színészkedtem (Az utazó óta), és semmi más nem csináltam ezen a filmen kívül (A vér és méz földjén). A következő, amibe belefognék, egy Disney-film." - nyilatkozta Jolie. Már a gyerekei is nagyon várják, hogy ebben a szerepben láthassák anyjukat, így biztosra vehetjük, hogy a film családbarát lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.