Hirdetés

Anger Management - Charlie Sheen ismét laza

|

Charlie Sheen idén két filmben is szerepet vállalt, de nem hagyja faképnél a sorozatok világát sem és a Két pasi meg egy kicsi után leszerződött egy újabb sorozatra is, melyből laza előzetest kaptunk.

Hirdetés

Az őszi és téli időszakban feltehetően két filmmel is bemutatkozik külföldön Charlie bátyó: az egyik egy Roman Coppola rendezte vígjáték lesz, A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III címmel, amelyben egyértelműen a főszereplőt alakítja, míg a másodikban (She Wants Me) újfent komédiázhat. A Két pasi meg egy kicsi fiaskó után nem adta fel a sorozatok világát sem, hamarosan feltűnik a direkt rá írt Anger Management című szériában, ahol olyan színészekkel játszhat együtt, mint Selma Blair vagy épp Martin Sheen. A sztori a 2003-as Ki nevel a végén? című, Jack Nicholson és Adam Sandler főszereplésével készült film átdolgozott verzióját követi majd, a sorozatban Charlie fogja alakítani azt a szintén Charlie nevű terapeutát, aki megpróbál másokon segíteni, miközben önmagára is ráférne a kontroll. A folytatásban további infók és egy Anger Management teaser trailer vár titeket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.