Hirdetés

Angry Birds - Hivatalos képek és infók

|

Hirdetés

Ha Angry Birdsről van szó, lesüllyedek egy hat éves kislány szintjére és úgy ölelgetem azokat a morcos plüss madaraimat. Még az autómban is ők figyelnek előre, hátra pedig pár gonosz malacot is betáraztam azoknak az idiótáknak, akik képtelenek távolságot tartani, hátha megrémülnek. Nem elég, hogy a Rovio nemrég adta ki a hivatalos Angry Birds második részét, de végre egy háttértörténettel is gazdagabbak leszünk a Sony jóvoltából, akik elkészítik a várva várt animációs filmet. 2009 óta 3 milliárdan töltötték le a játékot (az összeset együtt), amiben nagyon mérges madarakkal kell lendületből kinyírni azokat a fura zöld malacokat, mert ellopták a tojásokat. Na, de mi vezetett oda, hogy a békés madarakat valaki így kihozza a sodrukból? Erre fog válaszolni a film, nyilatkozta John Cohen producer.

A kérdés, amit Rovio a legtöbbször hall, hogy miért ilyen mérgesek a madarak? Ez az eredetsztori végre rávilágít a konfliktus kezdetére a madarak és a zöld malacok között.
1271033 - THE WALK
Még októberben a teljes szinkront bejelentette a Sony: Jason Sudeikis (Red), Josh Gad (Chuck), Danny McBride (Bomb), Bill Hader (Leonard, a malacvezér), Maya Rudolph (Matilda) és Peter Dinklage (a legendás Mighty Eagle). Red nem egy átlagos madár, a többiekkel ellentétben könnyen dühbe jön, mondta Clay Kaytis rendező.
Red igazi fösvény. Tudtuk, hogy egy olyan színész kell nekünk, aki nem csak, hogy mondja a magáért, hanem közben elbűvölőnek is kell lennie.
1271033 - THE WALK
A történet középpontjában Red, Chuck és Bomba fog állni, akik felveszik a harcot a malacvezérrel, Leonarddal. A fent említettek mellett hallhatjuk még többek között Keegan Michael Key és Kate McKinnon hangját, valamint a Grammy-díjra jelölt latin zenészt, Romeo Santost és egy Youtube-csapatot, a Smosht (Ian Andrew Hecox és Anthony Padilla) is. A társrendező, Fergal Reilly így nyilatkozott a filmről:
Iszonyat nagy előny, hogy egy ilyen ismert név lehet a kezeink között. Rengeteg ikonikus film érkezik már híres névvel. Erről viszont gyorsan el kell feledkezned miközben készíted a filmet, mert továbbra is, nos tudod, össze kell hozni egy filmet.
1271033 - THE WALK
A dühös madarak 2016. május 20-án robbanak be a mozikba, előzetes hamarosan.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.