Hirdetés

Angry Birds - Itt a trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

Miközben a számítógépes játékokból készült élőszereplős adaptációk sorra véreznek el mind a mozipénztáraknál, mind a kritikusoknál, az átkot könnyedén a Rovio nagysikerű sorozatának animációs feldolgozása törheti meg (az élőszereplősre pedig a szintén jövőre debütáló Assassins Creed cáfolhat rá). Legalábbis az Angry Birds szellemiségében tökéletesen megidézi a madarak és a disznók örökös harcát, de érezhetően annak egyszerűségét szükségszerűen ki kellett bővíteni. Az eredeti hangok viszont ha nem is impozánsak, de ígéretesek: Jason Sudeikis (Családi üzelmek), Josh Gad (Bérhaverok), Danny McBride (Trópusi vihar) erősíti a csapatot, de még az ördögfióka Peter Dinklage is befigyel a stáblistán. Frissítés: Már magyar szinkronnal is nézhető a trailer! Szinkronos:

Angry Birds - A film - Exluzív előztes premierEXKLUZÍV TRAILER PREMIER A MOZICOMON! Nézzétek meg nálunk először a világpremierrel egy időben az #AngryBirds - A film magyar nyelvű előzetesét! Hamarosan a mozikban, mi már nagyon várjuk! Posted by MozICom on 2015. szeptember 23.
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?t=156&v=1U2DKKqxHgE
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.