Hirdetés

Angry Birds - A madarak végre bekerülnek a csúzliba a nemzetközi előzetesben

|

Hirdetés

Valamiért az emberek nem igazán pörögtek rá az Angry Birds filmre, annak ellenére, hogy ez az egyik legnépszerűbb telefonos játék, csak a névnek tömegeket kéne vonzania mozikba. Szinte alig látni a jelét az érdeklődésnek, nem úgy mondjuk, mint a Minionok esetében, hiába volt egy tök jópofa előzetes (meg egy közepes) és képeket is kaptunk, arról nem is beszélve, hogy nem ismeretlen színészek ugrottak be szinkronizálni. A marketingesek most a nemzetközi piacot próbálják meghódítani és végre azt is láthatjuk, hogy lopják el a malacok a tojásokat és hogy fognak a játékhoz hűen repülni a madarak. Nagyon történetmesélős, szerintem az összes puskaport ellőtték, aki meg akar lepődni az ne nézze meg, még a kihagyhatatlan zenét is sikerült belerakni: https://www.youtube.com/watch?v=e4sdQBmqnuA Május 16-án nyitnak a mozikban a felhergelt szárnyasok.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.