Hirdetés

Animációs Pókember film a LEGO kaland rendezőitől

|

Hirdetés

A Sony Pictures váratlanul bejelentette, hogy Phil Lord és Chris Miller, a LEGO franchise első számú mecénásai és többek között a LEGO kaland, a 21 és 22 Jump Street készítői animációs filmen dolgoznak Pókemberrel a főszerepben. A bejelentést a Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group elnöke, Tom Rothman ejtette meg a CinemaConon, ahol azt is elmondta, hogy a történelemben először mozikban is bemutatkozó Pókember animációs film függetlenül létezik az élőszereplős univerzum projektjeitől. Az információk szerint Lord és Miller a film agytrösztjei, ők készítik a forgatókönyvet és producerként is jelen vannak (Avi Arad, Matt Tolmach és Amy Pascal mellett), azonban a közleményből az derül ki, hogy a rendezésért nem ők felelnek. Az animációs Pókember film 2018. július 20-án jelenik meg, de mi előtte már találkozunk kétszer is a falmászóval, hiszen feltűnik majd a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban, 2017. július 28-án pedig megkapja a következő önálló moziját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.