Hirdetés

Animációs remake-et kap az Addams Family

|

A remake-láz elérte az Addams Family-t is, ám ahelyett, hogy élőszereplős feldolgozást készítenének belőle, animációs formában éled újjá.

Hirdetés

Barry Sonnenfeld két Addams Family filmet is rendezett a kilencvenes években, mindkettő igazi klasszikus volt kellően adagolt fekete humorral és remekül eltalált karakterekkel, a remake elkészítéséért azonban nem ő felel (legalábbis eddig úgy tudjuk), ugyanis az MGM egy animációs adaptációt szeretne, amelynek forgatókönyvét A halott menyasszony írója, Pamela Pettler készíti. Sajnos jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ennek a változatnak semmi köze nincs ahhoz, amit Tim Burton próbált három éve összehozni stop motion technológiával, de még reménykedünk. Ti mit szóltok a remake ötletéhez?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.