Hirdetés

Animációs sorozat készül az Aranyhaj alapján

|

Hirdetés

Ha minden a terv szerint halad, akkor Aranyhaj és Nyálas Eugén (most komolyan, ki az, aki nem szakad ezen a néven még mindig?) újabb kalandokra indulnak, ugyanis a Disney bejelentette, hogy animációs sorozat lesz az Aranyhajból. Mandy Moore és Zachary Levi, azaz a két főszereplő hangjai biztosan visszatérnek az első évad erejéig, amely várhatóan 2017-ben debütál majd a Disney Channelen. Fülbemászó dallamokból ezúttal sem lesz hiány, ugyanis az Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken és Glenn Slater szövegíró gondoskodnak róla, hogy jókedvűen dúdoljunk egy-egy epizód megtekintése után. A sztori a 2010-es alapfilm és a 2012-ben megjelent Aranyhaj: Örökkön örökké című rövidfilm között játszódik, amikor is a kis hősnő ráeszmél, hogy sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy uralkodhasson, ezért Eugénnel, Maximus lóval és Pascal kaméleonnal újabb kalandokra indulnak a királyságban... https://www.youtube.com/watch?v=02GWrs4BJ7M Az Aranyhaj szériát Chris Sonnenburg (Kung Fu Panda, Bűbáj) és Shane Prigmore (A Gyűrűk Ura: A két torony, Így neveld a sárkányodat, Coraline és a titkos ajtó) készítik, valamint producerként is támogatják majd. Jelenleg mást nem tudunk a projektről, de amint a Disney megoszt valami új részletet róla, azonnal jelezzük felétek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.