Hirdetés

Animációs sorozatot kap a Gorillaz együttes

|

A híres együttes tagjaitól nem állnak messze az animált karakterek, inkább azon csodálkozunk, miért csak most készítenek sorozatot róluk.

Hirdetés

A Gorillaz egy igen különleges együttes, mivel klipjeikben animált formában szerepelnek és játsszák el az adott számot, sőt, a koncertjeiken míg a színpadon látni ahogy klasszikus módon előadnak, fölöttük egy kivetítőn animált formáikban is láthatóak.

Hirdetés

A banda két tagja, Albarn és Hewlett a Q Magazine-nak adott interjújukban beszéltek legújabb, Humanz című albumukról, ami április 28-án fog megjelenni, viszont emellett szóba jött a 10 részes animációs sorozatuk is, ami már készülőben van. Sajnos ennél több információt nem árultak el a zenészek, de a közeljövőben remélhetően több részlet is napvilágot lát. Aki nem ismerné, alább belehallgathat egyik legismertebb számukba.

Arról is szó esett, hogy régebben egy film is tervben volt a Dreamworks stúdióval karöltve, de végül füstbe ment a projekt, mivel túl sötét tónusú volt a stúdiónak a koncepció ahhoz, hogy több millió dollárt ráköltsenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.