Hirdetés

Animációs Transformers spin-off érkezik a Hangya íróitól

|

Hirdetés

Jelenlegi ismereteink szerint összesen tizenkét spin-off készül a Transformers univerzumának bővítésére, amelyek közül egy a Transformers 5 lesz, egy pedig egy eredetfilm. Utóbbiról tudtunk meg most többet is, kezdve azzal, hogy animációs lesz. A Paramount Pictures Akiva Goldsman által vezetett írói szobájához csatlakozott korábban a Hangya két forgatókönyvírója, Andrew Barrer és Gabriel Ferrari is, akik az első információk alapján nem kisebb projekten dolgoznak, mint egy előzményfilmen, amely teljes egészében a Cybertronon játszódik. A Deadline úgy tudja, hogy a két író hivatalosan is zöld lámpát kapott az ötletre, ám azt egyelőre nem tudni, hogy egy Pixar féle animációs alkotást kapunk, avagy valamiféle motion-capture-os megoldást. Az animációs Transformers spin-off várhatóan a Transformers 5 után kerül sorra, de jelenleg többet nem tudunk a projektről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.