Hirdetés

Anna Karenina – Az első fotók

|

Megérkeztek az első képek Joe Wright új kosztümös filmjéből. A szakállas fickó nyomokban Jude Lawt tartalmazhat.

Hirdetés

A rendező Joe Wright otthonosan érzi magát a kosztümös filmekben, hiszen a Büszkeség és balítélet, valamint a Vágy és vezeklés után ez a harmadik filmje a témában (remélem, magyar keresztségben nem kapja az Anna és Karenina címet). Wright újfent együtt dolgozik a két fent említett mozi után Keira Knightleyval. Eredetileg úgy volt, hogy a stábot erősíti még a rendező kedvence, Saoirse Ronan, akivel a Vágy és vezeklésben, valamint a Hanna – Gyilkos természetben már együtt működtek, de végül az ifjú tehetség időegyeztetés miatt távozott a projekttől. Tolsztoj klasszikusát a Szerelmes Shakespeare Oscar-díjas forgatókönyvírója, Tom Stoppard dolgozta át, a színészi gárdát pedig Knightleyn és Lawn kívül Aaron Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen és Emily Watson erősíti.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.