Hirdetés

Nézd meg premier előtt az Annabelle 3-at! (Lezárva)

|

Június 27-én a vérfagyasztó baba harmadszorra is visszatér mozikba, mi pedig lehetőséget biztosítunk nektek, hogy premier előtt nézhessétek meg, hogyan szedi áldozatait.

Hirdetés

Ismét bővül a Démonok között franchise, ugyanis az Annabelle 3 sztorijában az előző filmekből ismert Warren házaspár (Patrick Wilson és Vera Farmiga) házában járunk, ahol a munkájuk során megszerzett elátkozott tárgyakat, ereklyéket tárolják és ide hozzák vissza Annabelle-t is, akit elzárnak egy üvegszekrényben. Csakhogy a gyermekükre vigyázó bébiszitter kíváncsiskodni kezd...

Hirdetés

Puliwood és a MoziCom együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg a Gary Dauberman (Az, Az apáca, Annabelle) rendezésében és James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között, Aquaman) írásában készült Annabelle 3-at, ugyanis tíz páros belépő talál gazdára azok között, akik június 25,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Az alábbi horrorok közül melyikben nem szerepelt Patrick Wilson?

a, Démonok között
b, Az apáca
c, Az

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Annabelle" tárggyal. A vetítés 2019. június 26-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.