Hirdetés

Anne Hathaway: új film a láthatáron?

|

Az amerikai színésznő nem tétlenkedik. Egyik film után készíti a másikat. Nemsokára Batman mellett domborít majd Macskanőként az év egyik legjobban várt filmjében, aztán jönnek A nyomorultak. De ezzel még nincs vége.

Hirdetés

A legújabb pletykák szerint a Song One készítőivel tárgyal egy új főszerep miatt. Kate Barker-Froyland rendezői debütálása lenne a film, ő kifejezetten szeretné megnyerni Anne-t a projektnek. Hathaway szokás szerint egy fiatal nőt alakít majd, aki bátyja sérülése után hazatér a szülői házba, majd romantikus kapcsolatba keveredik kedvenc zenészével. A sztori még formálódik, de a készítők jelenleg a nagyágyú, azaz Hathaway megszerzésén fáradoznak. Annyi már bizonyos, hogy a színésznő még gondolkodik az ajánlaton.Tehát még semmi sincs kizárva. A forgatás idejéről még nincs hírünk és a várható bemutatóról sem tudunk semmit. Ha bármilyen fejlemény várható az ügyben, arról egyből beszámolunk nektek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.