Hirdetés

Anomalisa előzetes - Instant imádat?

|

Hirdetés

Vannak olyan filmrendezők, akiknek munkájával, ha egy magát filmrajongónak valló egyén nincsen tisztában vagy nincs képben, akkor még nem tud eleget a filmművészetről. Nem muszáj szeretnie az illetőt, nem muszáj rajongónak lennie, de tudni kell hová tenni a munkásságát és az alkotásait. Legyen szó akár Orson Welles-ről, akár David Lynch-ről, Scorseséről, De Palmáról (most csak úgy hasra ütve sorolok, az ismertebb neveket), vagy: Charlie Kauffman-ról. Kauffman filmográfiája megérne egy hosszabb cikket is, így most csak röviden, hogy a laikusok tudjanak mit kezdeni a nevével - ő írta a Nicolas Cage, illetve Meryl Streep által fémjelzett Adaptáció című film forgatókönyvét, neki köszönhetjük az Egy makulátlan elme örök ragyogását, rendezői debütálása pedig a Kis-nagy világ volt, amiben Phillip Seymour Hoffman brillírozott. Második rendezése (Duke Johnsonnal karöltve) az Anomalisa, aminek alant megtekinthetitek az első előzetesét. Nem is mondok mást semmit, beszéljenek a képek. Meglátjátok: https://www.youtube.com/watch?v=Xg8MtJv2Oec

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.