Hirdetés

Ant-Man & The Wasp - első képen Darázs

|

Bár nem túl részletesen, de most először vehetjük szemügyre a Hangya folytatás másik címszereplő karakterét.

Hirdetés

A hétvégi D23 Expo helyszíne már alakulóban van, ahonnan a rajongók először vethetnek pillantást Evangeline Lilly Darázs jelmezére a 2018 nyarán érkező Ant-Man & The Wasp című folytatássból. A 2015-ben debütált A Hangyát szinte mindenki kellemes csalódásként élte meg, Paul Rudd humoros karaktere és az egész heist mozis jelleg egy igazán frissítő darabbá tette a műfaján belül. A folytatás azért számít különlegesnek a Marvel Filmes Univerzum történetében, mert a Captain Marvel előtt ez az első olyan produkció, ahol egy hölgyé a(z egyik) címszerep.

Hirdetés

A folytatást már A Hangya első stáblistás jelenete beharangozta, amikor Dr. Hank Pym (Michael Douglas) átadta a lányának, Hope-nak (Lilly) a Darázs felszerelés prototípusát, amin ő és felesége, Janet dolgoztak, mielőtt az szubatomira zsugorodott volna egy küldetés következtében. A Disney rendezvény előkészületein kiszúrt poszteren majdnem ugyanaz a jelmez köszön ránk vissza, mint amit a szóban forgó jelenetben is láthattunk, azonban hogyha jól megnézzük, megfigyelhető pár apróbb változtatás is.

Talán leginkább színsémában különbözik az első rész végén látható kosztümtől, hiszen míg a prototípus kék és aranyszínű volt, némi vörös árnyalattal, addig ezen több zöld és arany figyelhető meg. Végül is egyik sem hajaz különösen a képregényes szerkóra, ami sárga-fekete színekkel dominál, de ezt nem feltétlen bánjuk.  A képet a Marvel Studios elképesztően tehetséges művésze, Andy Park osztotta meg közösségi média oldalain, aki már számtalan csodálatos koncepciós alkotást készített az elmúlt évek filmjeihez. Park elárulta, hogy habár csak most leshetjük meg Darázs karakterét először a folytatásból, nem leszünk túl sokáig újdonság nélkül, ugyanis a hétvégén megrendezésre kerülő eseményen még érkezni fog néhány meglepetés. 

A Disney szombaton fogja népszerűsíteni a közelgő Marvel és Star Wars filmjeit, mi pedig igyekszünk majd azonnal beszámolni a legfontosabbakról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.