Hirdetés

Forog A Hangya és Darázs, itt az első leírás

|

Ízelítőt kaptunk a film történetéből.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con Marvel Studios panelján két héttel ezelőtt bejelentették A Hangya jövő nyáron érkező folytatásának teljes színészgárdáját, a napokban pedig egy ötletes videóval adta tudtunkra a stúdió, hogy hivatalosan is elkezdődött a forgatás. Lejjebb görgetve megtaláljátok az említett felvételt és elolvashatjátok az első szinopszist is. 

Hirdetés

"Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után Scott Langnek (Paul Rudd) szembe kell néznie döntésének következményeivel, szuperhősként és apaként egyaránt. Miközben próbál egyensúlyt teremteni emberi élete és a Hangyaként rá háruló felelősségei között, Hope van Dyne (Evangeline Lilly) és Dr. Hank Pym (Michael Douglas) egy sürgős új küldetéssel járul elé. Scottnak még egyszer magára kell húznia a szerkót és együtt kell működnie a Darázzsal, mialatt közös erővel próbálják feltárni a múlt titkait."

A folytatás rendezéséért az első részt is elkövető Peyton Reed felel. Főszerepekben tehát Paul Rudd (Hangya), Evangeline Lilly (Darázs), Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), Michael Peña (Luis), Hannah John-Kamen (Szellem), Walton Goggins (Sonny Burch) és Randall Park (Jimmy Woo).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.