Hirdetés

Ant-Man - Nem Hangya lesz az egyetlen szuperhős a filmben

|

Hirdetés

Külföldön akadnak olyan szerencsés újságírók, akiknek lehetőségük adódik ellátogatni egy-egy film forgatására, majd beszámolhatnak tapasztalataikról. Így volt ez a Hangya esetén is, amelynek Marveles mivoltát figyelembe véve nagy titkolózásra számíthatott bárki, aki betette a lábát a forgatás helyszínére, ám ezúttal mégsem így történt és kifejezetten bőbeszédű volt az újságírókat körbevezető Kevin Feige is. Figyelem a következőekben SPOILER-es információk következnek, szóval ha nem szeretnétek semmit lelőni a film előtt, akkor inkább ne olvassatok tovább! A nagy meglepetés az, hogy Hank Pym felesége, Janet Van Dyne is szerepet kapott a filmben. Akinek esetleg ez nem mond sokat, érdemes tudnia, hogy az ő karaktere Darázs néven igyekszik jobb hellyé tenni a világot és már 1963 óta jelen van a Marvel képregényeiben. Akárcsak a partnere, ő is képes összezsugorodni, sőt még repülni is tud, valamint bioelektromos energia sugarakat is képes kilőni. Ezen kívül Hank Pym-mel együtt ő is a Bosszúállók egyik alapító tagja. A jövő hónapban érkező Hangyában sajnos nem sokat kapunk belőle, még egy hivatalos színésznőt sem szerződtettek a szerepre, ugyanis csak a szemei fognak látszódni. Hank Pym visszaemlékezésiből tudhatunk majd meg róla néhány dolgot, azonban az sem lesz világos, hogy meghalt-e vagy csupán elveszett a mikroverzumban, de annyi biztos, hogy Pym a S.H.I.E.L.D.-et okolja és egyáltalán nem támogatja a szuperhősök tevékenységét. Ezzel logikusan meg is van magyarázva, hogy Hank miért tette le zsugorító öltözetét és hogy Darázs miért nincs a főszereplők között. Ezen kívül ha valóban csak elveszett, akkor megvan rá az esély, hogy a későbbiekben visszahozzák, habár mostanra már ő is megöregedett, kivéve, ha a mikroverzum lelassította számára az időt. Mégis, ha Darázs visszatér, akkor sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a lánya, Hope Van Dyne veszi fel a szárnyakat, ami elég menő lenne. Annak ellenére, hogy a Marvel Filmes Univerzuma egyre zsúfoltabb lesz, reméljük, hogy akad még számára hely, hiszen a visszaemlékezések is azt bizonyítják, hogy nem feledkeztek meg róla a készítők. Ti szívesen látnátok őt az elkövetkező filmekben?

2873751-137
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.