Hirdetés

Ant-Man trailer - Többen látták, mint a Galaxis Őrzőiét

|

Hirdetés

A Marvel mára egy olyan bejáratott világmárkává vált, amely egy kis hype-pal fűszerezve képes szinte bármit pillanatok alatt arannyá változtatni. Az Ant-Man debütáló előzetesét például többen látták, mint a Galaxis őrzői első kedvcsinálóját! A Marvel Filmes Univerzumának második fázisában helyet kapó Ant-Man (avagy magyarul várhatóan a Hangya) trailere a múlthéten került kiadásra és ahogyan az várható volt, azonnal rákapott mindenki, aki egy kicsit is érdeklődik a szuperhősök vagy a Marvel címei iránt. Alább megnézhetitek újra feliratosan, de előtte még következzenek az Entertainment Weekly legfrissebb információi, miszerint az Ant-Man mozgóképet a keddi bemutatkozása óta több mint 29 millióan látták pár nap alatt. https://www.youtube.com/watch?v=U3qr7UVE9eU Ez kimagasló teljesítmény és házon belül is rekordnak számít, ugyanis az Ant-Man trailer ezzel a Marvel harmadik legnézettebb videója lett, messze meghaladta még a Galaxis Őrzői trailer számait is (a bevétel már más tészta). Csak a Vasember 3 és a Bosszúállók: Ultron kora tudta megelőzni, utóbbi viszont klasszisokkal jobban teljesített, hiszen már az első 24 órában több mint 34 millióan voltak rá kíváncsiak. Meglátjuk, hogy Paul Rudd és Michael Douglas kettőse hogyan teljesít majd a pénztáraknál idén júliusban, de előtte még a Bosszúállók folytatása következik május hetedikén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.