Hirdetés

Anthony Hopkins a Noé bárkájában

|

Aronofsky következő filmjének tárgyául egy bibliai történetet választott: az özönvízről szeretne mesélni. A címszereplő Russel Crowe lesz, Hopkins pedig a nagyapját, Matuzsálemet fogja alakítani.

Hirdetés

A történetet jól ismerjük: Noé azt a megbízást kapja Istentől, hogy építsen egy bárkát, amibe össze kell gyűjtenie minden állatból kettőt, hogy együtt átvészelhessék a bűnös embereket sújtó özönvizet. Matuzsálem 969 esztendejével a Bibliában említett legidősebb ember, aki épp egy héttel a csapás előtt vesztette életét. Aronofsky Twitterén jelentette be Hopkins leszerződtetését a már így is impozáns neveket tartalmazó csapatba: Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman és Douglas Booth. A színész előbb a Hitchockban, majd a Thor 2-ben lesz látható, s csak utána szerepel a bibliai adaptációban, amelynek bemutatóját 2014. március 28-ára tervezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.